Tapkanje za zdravo življenje

Tudi vas pestijo
fizične težave?

Vas mučijo...

Glavoboli?

Migrene?

Bolečine v želodcu?

Stiskanje v prsih?

Bolečine v hrbtu?

tapkanje_bolecine v želodcupng

S tapkanjem do odrešitve

Metoda EFT pomaga pri lajšanju in odpravljanju fizičnih bolečin, ki nastanejo kot posledica stresa, zaskrbljenosti in preobremenjenosti.

Tapkanje je zakon!

Hvaležna sem za to izkušnjo. S pomočjo EFT-ja sem se uspela globlje povezati s seboj, s svojim telesom in svojo bolečino. In bolečina je, še sama ne vem točno kdaj, izginila. Hvala Tanja za iskreno pomoč in nesebično delitev znanja. Tapkanje je zakon!

Tatjana

Ljubljana

Slika1

Najprej se morate odločiti za korak v novo življenje in poslati sporočilo s pomočjo spodnjega kontaktnega obrazca.

Kako deluje

received_1231957077150932

Dobiva se na prvem, 30-minutnem srečanju. Srečanje je brezplačno in lahko poteka na daljavo. Na srečanju ugotoviva, kje in kako vam lahko pomagam.

Tapkanje_Eft_Individualno1

V kolikor ugotovimo, da vam lahko pomagam pri vaših težavah, se dogovorimo za prvo od šestih srečanj ter narediva prvi korak v novo življenje.

Kaj moram storiti?

V spodnji kontaktni obrazec vpiši svoj e-naslov in povej, da se želiš znebiti bolečin. Dogovorila se bova za BREZPLAČNI uvodni sestanek, kjer ti bom z nasveti poskušala težavo rešiti.

tapkanje_profilnaslika4

Tanja

EFT izvajalka iii. stopnje

Tapkanje mi je spremenilo življenje. Še pred nekaj leti sem bila polna bolečin, tako fizičnih, kot čustvenih. Danes sem srečna, prerojena mati. Svoje izkušnje delim z vami, saj verjamem, da lahko EFT marsikomu pomaga do sreče in zadovoljstva.

Le še klik ste oddaljeni od Sreče.