May 11, 2021 admin


Predstavljajte si, da vam vsako jutro, ko se zbudite, neka banka vplača na račun natanko 86.400 evrov. Kaj bi storili s takšnim darilom?

Upoštevati pa morate dve pravili, in sicer:

Prvo pravilo

Vse, česar vam tistega dne ni uspelo porabiti, vam zvečer vzamejo! Ne morete goljufati, niti denarja nakazati na drug račun. Potrošite ga lahko izključno v istem dnevu, a ne pozabite, da vam banka vsako jutro, takoj ko odprete oči, nakaže novih 86.400 evrov.

In tako vsak dan znova.

Drugo pravilo

Banka lahko to igro prekine brez kakršnegakoli opozorila! V kateremkoli trenutku vas lahko obvesti, da je vsega konec, in izplačila ustavi.

Prejeti denar boste nedvomno na najlepši možni način porabljali zase in za svoje bližnje. Prizadevali si boste, da bi vam vsak evro prinesel srečo in zadovoljstvo.

Kje je torej takšna banka?

Ta čudežna banka je na voljo vsem. To je ČAS!

Vsako jutro, ko se zbudimo, nam naša življenjska banka odpre kredit v znesku 86.400 sekund življenja za tisti dan. Vse, česar tisti na dan ne doživimo, je izgubljeno.
Včeraj je za vedno minil! Vendar se vsako naslednje jutro ta čarovnija ponovi. Vseeno pa ne smemo pozabiti na eno od osnovnih pravil – banka lahko naš račun zapre v vsakem trenutku, brez opozorila. Naše življenje se lahko v kateremkoli trenutku ustavi!

Kaj počnete s svojimi 86.400 sekundami na dan?