Tapkanje za zdravo življenje

Moja zgodba

O Meni

Sem Tanja Turnšek iz Nove Gorice, ponosna mama sinu Andreju in hčerki Mateji. Z metodo EFT se ukvarjam od leta 2013. Usposabljala in izobraževala sem se pri gospej Piki Rajnar, ki je metodo uspešno prenesla na slovenska tla. Pri njej potekajo vsa najpomembnejša izobraževanja in usposabljanja. Seveda sem metodo »preizkusila« najprej na svojih težavah in s pomočjo te metode sem si spremenila življenje. Največje zasluge pri temu nosim sama, ker je bila to moja odločitev. Seveda sem poiskala pomoč EFT izvajalcev, hodila sem na skupinska tapkanja, na delavnice, poiskala sem tudi druge oblike pomoči. Bistvena pa je bila moja odločitev. Dovolj mi je bilo hoje po živem blatu, kjer me je neka sila vlekla gor, pa spet dol, pa levo in desno in ni bilo nič odvisno od mene same, vsaj tako se mi je zdelo. Dovolj mi je bilo tega, da se mi je življenje dogajalo. Želela sem živeti. In če mislite, da je šlo gladko, se motite. In če mislite, da je bilo vedno lahko, se motite. In če mislite, da je šlo brez bolečine, besa, krivde, obžalovanja, se prav tako motite. Motite se tudi, če mislite, da nisem želela večkrat odnehati. In motite se, če mislite, da se delo na sebi kdaj konča. Postane način življenja, kar pa je super.

Zakaj izbrati mene?

V učinke metode EFT ali tapkanje zelo verjamem in zaupam. In ker je to tudi varna metoda, ki se jo lahko nauči čisto vsak, jo želim predstaviti tudi tebi. Moj način dela je tak, da ne ponujam in obljubljam ničesar, kar ne morem ali ne znam dati. Vsako stranko jemljem kot posameznika in ga kot takega spoštujem, razumem, spodbujam, ob vedenju, da si tista prava ali pravi, ki ima globoko željo spopasti se z nekim izzivom. Verjamem, da je pomembno naučiti se metode, s pomočjo katere si pomagamo v vsakem trenutku, s pomočjo katere zelo hitro odpravimo ali vsaj olajšamo negativne občutke in fizične težave, s pomočjo katere hitreje prepoznamo škodljivo vedenje do sebe, do drugih in drugih do nas.

Prihajajoči dogodki

Delavnice, na katerih lahko izveste več o EFT:

Čudovito in učinkovito!

Avgust 2019

Tapkanje oz. EFT je čudovita in nadvse učinkovita metoda za odpravo negativnih čustev in travmatičnih spominov, Tanja pa je čudovita in nadvse učinkovita izvajalka te metode. Njene glavne odlike niso le znanje, spretnosti in zmožnosti izvajanja metode, ki jih je pridobila v več letih nadvse prizadevne prakse, ampak resnično srčen odnos do same metode, predvsem pa do vseh klientov, ki jim je pomagala, da so lahko popeljali svoje življenje na drugačno, svetlejšo pot. Vsak od nas, ki je imel kdaj opravka z zdravnikom, učiteljem ali pa povsem običajnim »obrtnikom«, je lahko hitro začutil, ali je oseba predana svojemu poklicu oz. poslanstvu, ali pa svoje delo opravlja »kar tako«, ker od nečesa pač moraš živeti. Tanja je ena tistih edinstvenih oseb, pri katerih lahko takoj začutiš, da svoje delo izvajalke EFT opravlja kot poslanstvo, s srčnim odnosom in resničnim spoštovanjem do sočloveka ter z globokim razumevanjem vseh njegovih stisk in čustvenih bolečin. Vsa pot, ki jo je prehodila sama, ji je prinesla izjemne izkušnje. Bistvo vsega pri njej pa je to, da vseh rešitev in odrešitev, ki jih je ob pomoči EFT izkusila sama, ne drži le v sebi, ampak jih skuša s hvaležnostjo in največjim žarom predajati naprej, podeliti z drugimi, s tapkanjem pomagati vsem, ki bi to želeli, tudi Tebi.

Jure, Ljubljana

Individualno tapkanje

Cena za 1h 30 min sejo.
50€
  • 1:1 tapkanje na določeno težavo