TAPKANJE ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE

Tapkanje v skupini

V družbi je lepše

Tapkanje v skupini

Tapkanje v skupini predstavlja varnost, povezanost, pripadnost.

Predstavitve

So prvi stik z metodo EFT. Na predstavitvah se boste spoznali z metodo, njenimi učinki in prednostmi. Naučili se boste postopka in na praktičnih primerih ugotovili, kako lahko metoda EFT pomaga tudi vam.

Delavnice

Pripravljam različno dolge delavnice na različne teme. Temo prilagodim želji naročnika. Delavnice potekajo na različnih lokacijah. Posebnost so delavnice, izvedene v naravi.

Vodim začetno delavnico praktične uporabe metode EFT, ki je pogoj za nadaljevanje usposabljanja metode EFT na I. stopnji (LEVEL 1).

Skupinsko tapkanje

Vodim enourno skupinsko tapkanje. Tapkamo vsakič na drugo temo, ki jo lahko predlaga tudi nekdo izmed udeležencev in jaz kot vodja vsebino prilagodim tako, da je primerna za vse prisotne. Največkrat pa temo pripravim sama. Običajno se orientiram na čustva (npr. na jezo, žalost, osamljenost, krivdo …) in nadaljujem z različnimi težavami (npr. odlašanje, moral-a bi, sprejemanje oz. dajanje kritike, postavljanje mej …).  Skupini se lahko novi interesenti pridružijo kadarkoli. Tapkanje na skupini je primerno za vse starosti. Prednosti tapkanja v skupini so občutek, da nisi sam s svojimi težavami, občutek povezanosti z drugimi udeleženci, s pomočjo skupine pridemo hitreje do spoznanj, uvidov in ozavestimo tudi tiste, ki jih sicer ne bi oziroma bi jih veliko kasneje.

Prihajajoči dogodki

Delavnice, na katerih lahko izveste več o EFT: